Italia bella – Élő koncertközvetítés a MinDig TV Applikációban

2017. május 1-jén nagyszabású koncert keretében varázsolja az Óbudai Danubia Zenekar a Müpa színpadára a szenvedélyes olasz klasszikusokat a barokk muzsikától a filmzenéig. A Klasszik Rádió 92.1 Klasszikus kedvencek Italia bella koncertjét az Antenna Hungária élőben közvetíti a MinDig TV Applikációban.

A Klasszik Rádió 92.1 és az Óbudai Danubia Zenekar hagyományosnak számító tavaszi koncertjét az idei évben nemcsak azok élvezhetik, akik jegyet váltottak a Müpa előadására, hiszen a Klasszikus kedvencek – Italia bella koncertet 2017. május 1-jén 19:30-tól az Antenna Hungária élőben közvetíti az ingyenes MinDig TV Applikációban.

Az Óbudai Danubia Zenekar az egyik legfiatalosabb hivatásos együttes az országban, és igyekszik mindig friss szemmel tekinteni a klasszikus zenére. A koncerten énekes és hangszeres szólistákkal szólaltatnak meg olyan műveket, mint Vivaldi: A nyár, Puccini Bohéméletéből Mimi áriája, a Hadaró duett Donizetti: Don Pasquale című darabjából, és az olasz filmzenék legjavát is elhozzák. A csodálatos zeneművek és a profi zenekar által garantáltan felejthetetlen élmény vár mindazokra, akik bekapcsolódnak a többkamerás élő közvetítésbe. A koncert műsorlapja itt tekinthető meg.

Most azok sem maradnak le a csodálatos Olaszország hangulatát idéző eseményről, akik nem kaptak már jegyet a koncertre, vagy nem budapesti lakosok. Az Antenna Hungária jóvoltából bárki az otthonába varázsolhatja az élményt, aki Android, iOS vagy Windows rendszerű okos eszközére letölti az ingyenes MinDig TV alkalmazást. Annak, aki nagy képernyőn szeretné élvezni a koncertet, érdemes gondoskodnia egy Chromecast eszközről is, amellyel a mobiltelefonon vagy táblagépen elérhető tartalmak könnyedén átküldhetők a tévékészülékre. A koncertről rögzített felvétel is készül, amely később visszanézhető lesz a MinDig TV Applikáció videótárjából.

Az Óbudai Danubia Zenekar művészeti vezetőjével és karmesterével, Hámori Mátéval a Klasszik Rádió 92.1 Nyitány című műsorában készült interjú meghallgatható ide kattintva.