Műsor:
Horváth Balázs | Pludephonic intermezzi
Tornyai Péter | Chorus sturnorum
Branderburg Ádám | Prieres nocturne
Magda Dávid | Egy leukémiás lány emlékére

vezényel: Hámori Máté

Október 10-én, Magyarország legrangosabb kortárs művészeti fesztiválja, a CAFe Budapest felkérésére részt veszünk a Zeneszerzőverseny 2017-es koncertjén. A korábbi versenykiírásokhoz hasonlóan az Új Magyar Zenei Fórum Zeneszerzőversenyének zsűrije idén is arra lesz kíváncsi, hogy milyen viszonyt alakítanak ki a fiatal zeneszerző-generáció képviselői egy-egy jelentős életművel. A verseny szervezői ebben az évben Kodály Zoltán emléke előtt tisztelegnek születésének 135. és halálának 50. évfordulója alkalmából. A zeneszerzőktől ezért olyan pályaműveket várnak, amelyek témáját Kodály Zoltán művészete vagy személyisége ihlette. A zeneműveket az Óbudai Danubia Zenekar előadásában hallgathatják meg, Hámori Máté vezényletével.

Új Magyar Zenei Fórum Zeneszerzőverseny döntőjén Ön döntheti el, melyik kortárs zeneművet  szeretné hallani a következő szezonban a Danubia koncertjén.

Tartson velünk október 10-én a Café Fesztivál és a BMC szervezésében az Új Magyar  Zenei Fórum Zeneszerzőversenyen a Müpában.

A Danubia Baráti körének, és csak nekik 500 Ft, az odz.hu oldalon a Baráti Kör kóddal való vásárláskor, vagy a koncertek szünetében a Danubia munkatársánál.

Jöjjön, hogy ne Ön nélkül döntsünk!

Szavazás a koncert végén, csak Danubiásoknak.