A zene, az kell… ifjúsági sorozatunk, – amivel általános iskolák tornatermeit járjuk – Érték és Minősítő Nagydíjat kapott 2018. szeptember 11-én a Parlamentben. A díjat Magyarországon zenekar, de még csak kulturális tömörülés sem kapta meg eddig. Zenekarunkat Ács Péter ügyvezető képviselte az ünnepségen.

peter dijjal 510

Az ünnepségen beszédet mondott és a kitüntetéseket átadta: Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszter-helyettesi feladatokat is ellátó államtitkára. Köszöntötte a megjelenteket Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke. A 46 pályázó 51 pályázata 20 pályázati témakörhöz kapcsolódott, melyek igen széles palettát fedtek le.
Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy mérce és egyben útmutató, mellyel olyan márkát építünk, amelyik valós értéket hordoz. Népszerűsíti hazánk és a Kárpát-régió legfontosabb kincsét a szürkeállomány teljesítményét, mely alkalmas gazdasági sikerek megvalósítására, mert mint tudjuk: „A tudományos emberfő mennyisége a nemzet igazi hatalma” B /gróf Széchenyi István/
 
Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy megtestesíti, kifejezi Magyarország elismerését és elkötelezettségét az értékek, valamint a tanúsított minőség iránt. Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon termékek, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.
 
A pályázat díjazottjai olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez. Az Érték és Minőség Nagydíj korszerű, napjaink kihívásainak is megfelelő tanúsító védjegy, mely a kiemelkedő minőségű értékek (áruk és szolgáltatások) egyértelmű megkülönböztetésével orientálja a fogyasztókat a globalizálódó piacgazdaság egyre bővülő termékkínálatában.

file2