Tájékoztatjuk Önt, hogy a  vírushelyzet miatt a

2020. június 27-re (eredetileg március 28-ra és március 26-ra) meghirdetett
Fel/meg/ki Szabadulás  – Beethoven 250 című
koncertünk elmarad. Jegye(i) és bérlete(i) érvényesek 2020. augusztus 27-re, csütörtökre, a BMC-be (19 óra), illetve ha nem megfelelő az időpont, igényelheti a jegyár, illetve bérlethányad visszatérítését.
Amennyiben ÖN valamelyik jegypénztárban vásárolta jegyét, kérjük csatolja jegyeinek fotóit, vagy a vonalkódokat külön e-mailben, a toth@odz.hu címre küldve.
Bármilyen kérdés, technikai probléma merül fel, kérem keressen a megadott elérhetőségeken.
Megértését és együttműködését köszönve, az Óbudai Danubia Zenekar stábjának nevében
Tóth Mária
Óbudai Danubia Zenekar
közönségkapcsolatok
06704556814
toth@odz.hu
www.odz.hu

ÚJ IDŐPONT: 2020. augusztus 27. 19:00 óra, BMC

Egmont nyitány

III. Leonóra nyitány

Coriolan nyitány

Fidelio nyitány

Karmester és házigazda | Hámori Máté

 

A szabadság nekünk – főleg a negyven alattiaknak – sokszor csupán egy üresen hangzó, elkopott jelszó. Beethoven idejében a világ lángokban állt, és a történelem legnagyobb hatású ideológiai földcsuszamlása alapjaiban rengette meg a földi és égi hierarchiákat, az emberek pedig rettegve szemlélték az addig elképzelhetetlen változásokat. Beethovent nemcsak a világpolitika vagy nehéz gyermekkora, de egy könyörtelen betegség is végletes magányra kárhoztatta, ahonnan csak két kiút létezett. Szerencsénkre a nehezebb utat választva kottapapíron teremtett egy új, igazságos és szép világot magának, ahol félelem nélkül ölelhette keblére a teljes emberiséget. Az alkotás és a fantázia szabadsága talán időnként megváltotta őt testének börtönéből, és feledtette vele a legfőbb csapást, mit a sors emberre mérhet: a magányt.

Beethoven-koncert hallásvizsgálattal

Az Óbudai Danubia Zenekar Szól a pálca – Beethoven 250 sorozatának második koncertjét három estén át élvezheti a közönség a Budapest Music Centerben. A koncertek különlegessége, hogy az első negyed órában hallásvizsgálatot végzünk a hallgatók körében audiológusok és az ún. „banánteszt” segítségével.

A hallásvizsgálat egy svájci koncerten: https://www.youtube.com/watch?v=lW2DsUjqiU4

Partnereink: Audiopont Halláscentrumok, 90 decibel Project

audiopont_darabolt_logo_1  90db