Az élet hajnala, az élet alkonya – a művészet számára örök témák, ám a hétköznapokban kihívásokkal teljes élethelyzeteket tartogathatnak, amelyek leküzdése sokszor meghaladja az egyén személyes képességeit. Előadóművészként fontosnak tartjuk, hogy erőnkhöz és tehetségünkhöz mérten támogassuk a hasonló nehézségekkel küzdő embertársainkat.

Társadalmi szerepvállalásunkkal két civil szervezet működésének sikeréhez igyekszünk hozzájárulni.

Gézengúz Alapítvány

Gézengúz Alapítvány

Az 1990 óta működő intézményhálózat a születés körüli időszakban vagy veleszületetten sérült csecsemők és kisgyermekek rehabilitációjában vállal fontos szerepet. Az alapítvány célja, hogy egészségügyi, pedagógiai, pszichológiai és szociális segítséget nyújtson a családoknak. Gyógyászati, terápiás modelljeik példaértékűvé váltak az országos ellátásban és szakember-képzésben.

A Danubia koncertjein lehetőséget kínál az alapítvány számára, hogy közvetlen kommunikációt kezdeményezhessen közönségünkkel – ezzel szélesebb társadalmi közegbe helyezve tevékenységüket.

2013. december 27-én nagysikerű jótékonysági gálával támogattuk a Gézengúzok működését. A Budapest Kongresszusi Központban rendezett Total 90 című szuperprodukció popzenész sztárjai számára a Danubia biztosította a szimfonikus hátteret.

A Gézengúz Alapítvány honlapja

Magyar Hospice Alapítvány

Jótékonysági Programok

Elsősorban a szépkorú generáció életminőségének, korlátozott lehetőségeinek javítása a célja annak az elkötelezettségünknek, amelynek jegyében rendszeresen veszünk részt jótékonysági koncertek megrendezésében és lebonyolításában. Jótékonysági hangversenyeink bevételeiből az idősekkel foglalkozó civil szervezetek munkáját támogathatjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy immár öt alkalommal közreműködtünk a Magyar Hospice Alapítvány megsegítésére szervezett hangversenyek keretében.

A Magyar Hospice Alapítvány honlapja