Szombat délelőtti családi koncertsorozat 6 éves kortól a Budapest Music Centerben

2020. február 8. 10.30 Budapest Music Center

Hangfestett történetek Lackfi Jánossal

A jó meséknek dallama van, mi pedig arra vállalkozunk veletek együtt, hogy ezen a délelőttön Lackfi János legszebb/legviccesebb/legfurább történetei mögé felfessük a hozzá való zenéket. Mi hozzuk az alapokat: egy szimfonikus zenekart, sok-sok hangszert nektek is, kódszavakat és jelnyelvet – egy igazi közösségi zenés improvizációt, amiben mindenki zenekari taggá válhat. És még szolfézs sem kell hozzá… egyszóval nem érdemes kihagyni!

Vezényel | Hámori Máté

 

2020. március 28. 10.30 Budapest Music Center

Tá-dá-dá-dááám!

Van, aki Hollywoodi sztár lenne egy napra, van, aki ordibálós TV-s szakács, van, aki Messi vagy Ronaldo, van, aki élő Barbie baba, van, aki Marsra szálló űrhajós stb. Mi most lehetőséget adunk, hogy világhírű zeneszerzővé válhass egy órácskára, és megkomponáld Beethoven leghíresebb szimfóniáját, az ÖTÖDIKET! (Tá-dá-dá-dááám!) Nem kell előképzettség, kottapapírt sem kell hoznod, csak a hangodat, a tenyeredet és a bátorságodat, meg a szüleidet esetleg. Mi adjuk a zenekart meg a hihetetlen dallamokat, te pedig minden idők egyik legnagyobb zeneszerzőjének bőrébe bújhatsz. Hogy hangzik?

Vezényel és mesél | Hámori Máté

 

2020. május 16. 10.30 Budapest Music Center

Medveháború!

(ősbemutató)

Zene | Antonio Casagrande

Szöveg | Hámori Máté

Jegesmedvék Szicíliában? Repülő disznók és party a kísértetházban? Várostrom medvékkel és majdnem gonosz varázslóval? Ezt mind és még sokkal több izgalmat zsúfoltunk ebbe az új ifjúsági kalandzenébe, melyet Dino Buzzati gyönyörű és vicces meséje nyomán zenekarunk megrendelésére komponált Antonio Casagrande, az Óbudai Danubia Zenekar bőgőse. Egy igaz történet becsületről, szeretetről, klímaváltozásról és a természet gyógyító erejéről.

Karmester | Hámori Máté

 

Kalandra fül! bérlet (3 koncert) 14 éves kor alatt 2000 Ft, felnőtteknek 3000 Ft

Jegyár koncertenként 14 éves kor alatt 800 Ft, felnőtteknek 1200 Ft

 

Bérletár:Gyerekbérlet 2000,- Ft | Felnőtt bérlet 3000,- Ft