DJ QUICK

dj quick 510

Műfaj

R&B, Hip-Hop, Scratch

Életrajz

 1. December 30-án a szülőktől kapott Aiwa Deck-kel kezdődött az akkor 14 éves fiú karrierje. Két évvel később egy lemezjátszó is csatlakozott a gyűjteményez és kezdetét vette a máig is tartó életforma.1992.
  Néhány kisebb próbálkozás után a DMC DJ bajnokságon lépett először nagyközönség elé, ahol ugyan nem jutott a döntőbe, de néhány szakmabeli felfigyelt tehetségére.1993.
  Számos klub-ban vendégeskedett majd az év közepétől élete első rezidens helyén a budapesti Rose Garden-ben zenélt. Az akkoriban minden évben megrendezésre került DMC bajnokságokon indulva egyre jobb helyezéseket ért el.

  1994.
  Nyáron Luigi-val elindult az Undergound Rap Klub, melynek pár éves fennállása alatt számos akkoriban kedvelt szórakozóhely adott otthon (Riff-Röff, Guillotine, Totalcar). A kezdeti DJ csapathoz csatlakozott Bootsie és Györemix is.

  1995.
  A Top Tv (egykor Z+ ill. VIVA TV) csatorna heti Rap műsorában szerepelt Ganxsta Zolival.

  1996-97
  Két DJ társával Bootsie-val és Luigi-vel az Underground All Stars elsöprő győzelmet aratott a DMC-n és júniusban indulhattak a DMC világbajnokságon is. Ezt követően az Animal Cannibals turné DJ-je lett és két nagylemezük teljes scratch munkáival is megbízta a népszerű duó. Mindkét album aranylemez lett.

  1998-2000.
  Az akkor induló UP! zenekar tagjaként nagy sikerrel mutatkozott be a „Nap” című dal klipjében. A csapat rendkívül sok fellépésnek tett eleget az elkövetkező két évben, pl: Coca Cola Beach, Total Dance, RTL Klub, TV2.

  2000-2001.
  További turné DJ munkákat kap a NEO zenekartól és a bemutatkozó albumon is szerepelt. Az akkor induló Fila Rap Jam felfedezett Sub Bass Monster első albumának teljes scratch munkáival is megbízzák. A VIP zenekarból ismert Alex debütáló albumán hallható 6 dalban és két video klip-ben is. Az akkor frissen indult EST FM rádión heti rendszerességgel jelentkezett a “Rocksteady Beat” maratoni 5 órás műsora melyet Luigi-vel és Györemix-el közösen vezettek és szerkesztettek.

  2001-2007.
  Luigi-vel hat éven keresztül rezidensek egy mára kultikussá vált szórakozóhelyen a Süss Fel Nap-ban.

  2007.
  Eddigi pályája méltó folytatásaként felkérést kapnak Luigi-vel közösen, hogy vegyenek részt egy minden eddiginél átütőbb és egyedülállóbb kezdeményezésben a Peaches & Cream R&B partisorozat létrehozásában. Több száz telt házas, gyakran 1500 főt is meghaladó parti köthető ezekhez az évekhez.

  2008.
  Ismét scratch DJ-ként is dolgozik a V. S. O.P. harmadik albumán. „Mindig friss &@#$ kell” melyről a „Ki Jött Vissza” című dal a Viva Chart 3. helyéig jutott.

  2010.
  Januárban távozik a Peaches & Cream csapatból és független DJ-ként sok helyen zenél az országban (Dokk Beach, Dokk Cafe, Cool, Sziget Klub Terasz, U26, Cafe Del Rio, Club Prestige)

  2011.
  A budapesti Alcatraz Club-ban nagy sikerrel debütált a „This Is How We Do It” parti sorozat, mely szeptembertől kéthetente szombaton várja a klasszikus R&B és Hip-Hop zene kedvelőit. A szezonnyitó vadonat új Morrison’s Liget rezidens DJ-ként a legújabb slágereket hallhatjuk tőle minden héten csütörtökön és pénteken.

 

gépek

Gépek

2018.01.25 | 19:30
Zeneakadémia, Nagyterem